UW SUCCES.
ONZE BELONING.

Onze opdrachtgever bent U!

Hoewel de KMO-wereld, de VZW’s, start-ups, en zelfstandigen historisch gezien ons werkterrein bij uitstek zijn zetten we onze expertise ook in voor organisaties uit de sociale sector zoals OCMW’s, gemeentebesturen, scholen, ….
Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Onze ervaring en onze knowhow staan ​​ter beschikking van al deze spelers, op vrijwillige en belangeloze basis, overal waar ze bij gebrek aan middelen geen beroep kunnen doen op een commerciële adviesdienst.

« We willen je bedanken voor de steun die je ons dit schooljaar hebt gegeven op het gebied van ICT. Zonder jou zijn we ervan overtuigd dat we nooit een computer hadden kunnen gebruiken. Inderdaad, je pedagogiek en je geduld maakten je lessen boeiend.

U heeft altijd naar ons kunnen luisteren en uw permanente steun is ons zeer dierbaar geweest. Voor dit alles zijn we oprecht dankbaar. »

Leerlingen uit Grand Chastre en omgeving, schooljaar 2017-2018
De GILS, Initiatiefgroep voor de bestrijding van overmatige schuldenlast, is een vereniging van OCMW’s die tot doel heeft een bovenlokale dienst voor bijstand en sociale actie op te richten, te organiseren en te beheren in de strijd tegen overmatige schuldenlast.

« Deze samenwerking was een waar genoegen. Wij danken u voor uw expertise, maar vooral voor uw afstemming op de problemen van schuldbemiddelaars. »

Vraag onze hulp!

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Belgian Senior Consultants Wallonie VZW
bsc.wallonie@belgianseniorconsultants.be
Maatschappelijke zetel
rue Pré Delcourt, 31
1325 Chaumont-Gistoux
Telefoon
+32 (0)491 98 74 64
Belgian Senior Consultants Brussel VZW
bsc.bruxelles@belgianseniorconsultants.be
Maatschappelijke zetel
Calabriëlaan 54 B 2
1200 Brussel
Telefoon
+32 (0)2 219 50 08
Belgian Senior Consultants Vlaanderen VZW
bsc.vlaanderen@belgianseniorconsultants.be
Maatschappelijke zetel
Langeveld 118
3220 Holsbeek
Telefoon
+32 (0)484 76 06 10