Brussel

BSC Brussel

Veelzijdigheid.
BSC Brussel richt zich tot alle spelers in een multiculturele samenleving: zelfstandigen, start-ups, bedrijven, verenigingen, onderwijs, gemeenten, OCMW’s.

Nabijheid.
In een geografisch beperkt gebied kunnen onze experts snel optreden, zonder kostentoeslag : dichter, sneller, beschikbaarder.

Openheid.
Brussel, als hoofdstad van Europa, richt zich op andere landen; zo ook voeren experts van BSC International missies uit over de hele wereld.

 

Focus op het vinden van oplossingen

Synergieën.
Door onze krachten te bundelen en, indien nodig, een beroep te doen op de vaardigheden van collega’s uit andere regio’s, analyseren we de situatie en zoeken we samen naar de best passende oplossingen volgens de doelstellingen en beschikbare middelen.

BSC

Uw contactpersoon

Belgian Senior Consultants Brussel VZW
Jean Marie Falisse, Voorzitter

Maatschappelijke zetel
Calabriëlaan 54 B 2
1200 Brussel

Telefoon: +32 (0)479 509 899
E-mail: bsc.bruxelles@belgianseniorconsultants.be

Heeft u hulp nodig?

Hoewel de economische sector van kleine en middelgrote ondernemingen, VZW’s en zelfstandigen ons werkterrein bij uitstek is, is onze expertise ook interessant voor de sociale sector en bepaalde instellingen zoals het OCMW, de gemeentelijke administraties en anderen.

Onze ervaring en onze knowhow staan ​​ter beschikking van al deze economische spelers, op vrijwillige en belangeloze basis, overal waar ze bij gebrek aan middelen geen beroep kunnen doen op een commerciële adviesdienst.

Vraag onze hulp!

"*" geeft vereiste velden aan